Der findes et hav af datingsider som relatere sig til en bestemt aldersgruppe. Her har jeg samlet en oversigt over de mest kendte, det er ikke dem alle jeg har anmeldt endnu, men det kommer nok en dag 🙂 Siderne er sorteret efter alders niveau, så bare scroll ned til det der henvender sig til dig.

Dansk Arto.com (12-18 år) – Danmarks største ungdomsportal siden 1998, med mere end 400.000 daglige besøgende. Arto har ca. 10 ansatte på fuld tid. Derudover er staben sammensat af hen mod 100 frivillige supportere og administratorer, der burde sikre at siden er sikker at færdes på for unge!

Dansk Hot.dk (15-25 år) – Som navnet antyder så har det noget med Hot or Not at gøre, og funktionen er da også integreret i systemet. Men siden har også meget mere at byde på lige fra aktivt debatforum og til chat og billeder.

Dansk Love.dk (25-99 år) – Søsterside til Hot.dk. Love.dk er et datingsite målrettet personer over 25 år. Siden tilbyder: Debat, Chat, Blog, Artikler, Spil mv.

Dansk Seriouspeople.dk (30-99 år) – Adgang forbudt for folk under 30 år og folk der bruger Firefox internetbrowser..! Men måske noget for dig?

Dansk 40plus.dk (40-99 år) – Dating, Chat og Hygge for folk over 40 år. Siden har ca. 17.500 aktive brugere i følge deres officielle statisik.

Dansk Senior-date.dk (40-99 år) – Mødested for dem over 40 år, startet i 2002 af et par som selv har fundet kærligheden over nettet, men mente der ikke var nok seriøse tilbud for singler over 40 år.

Dansk E-Kontakt.dk (40-99 år) – E-Kontakt siger de er for alle.. men er du ung så lad være med at falde.. for den påstand. Siden er helt klart målrettet personer over 40 år, hvilket også afspejler sig i de indlæg jeg har skrevet om E-Kontakt. Men er du 40+ år så smut forbi og find kærligheden.