Der findes efterhånden et hav af Dating sider på nettet!
NetdatingTips.dk er et uafhængigt værktøj til dem som allerede dater på nettet eller skal i gang med online dating.  Vi vil skille fårene fra bukkene og fortælle dig hvilke sider du ikke skal spilde din kostbare til på! Der vil løbende blive skrevet om de oplevelser vi gør os samt blive delt både ris og ros ud om de sider vi anmelder! Du er hjertelig velkommen til at returnere med dine oplevelser i form at en kommentar til vores indlæg, hvad enten du er for eller imod de nævnte påstande!

Først med det nye omkring Dating!
NetdatingTips.dk bestræber sig på at levere de nyeste nyheder fra dating verdenen enten i from at links til artikler som kunne være interessante for dig! Eller også skriver vi vores egen version af sandheden!

Har du noget på hjertet?
Kunne du tænke dig at skrive artikler på NetdatingTips.dk? Så kontakt os om adgang til siden. Har du spørgsmål vedrørende NetdatingTips.dk er du desuden velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular som du finder her, vi vil her efter vende tilbage hurtigst mulig.

NetdatingTips.dk gik i luften d. 27. august 2009
Siden startede egentlig under navet Single-Fyr.dk, men efter en mindre fusion skiftede vi navn til NetdatingTips.dk. Vi tilbyder i skrivende stund mere end 300 indlæg om mulighederne i dating verdenen baseret på over 50 dating sider. NetdatingTips.dk køre på frivillig og privat basis. NetdatingTips.dk har ingen økonomisk indtjening ud over de klik der bliver lavet på viste Annoncer. NetdatingTips.dk modtager ingen sponsorater eller penge under bordet for at give gode anmeldelser.

Copyright
Indholdet på NetdatingTips.dk er underlagt dansk lov om ophavsret, hvilket i praksis betyder at det ikke er tilladt at kopire, gengive eller på anden måde benytte indhold fra NetdatingTips.dk uden forudgående skriftlig tilladelse fra NetdatingTips.dk eller dennes ejer.

Ejerforhold
NetdatingTips.dk ejes af Evergreen Internet ApS