I har været kærester i et stykke tid nu, og det går godt. Men det frygtede spørgsmål skal på et tidspunkt stilles: Hvad gør vi nu? Selvfølgelig kunne I gå ud at spise eller se en film, men de ideer er allerede blevet gjort til døde. Hvis I leder efter noget sjovt, unikt og kreativt at lave sammen, så kig ikke længere! I dette blogindlæg vil vi give jer en liste over date-idéer, der vil få jeres hjerte til at slå hurtigere. Fra at udforske nye kvarterer til at lære at lave sushi, vi har noget for enhver smag! Så her er vores bedste idéer til en date:

Besøg et nyt kvarter. Udforsk en del af byen, som du aldrig har været i før. Gå rundt i gaderne, se og lyt og få en bid mad på en lokal restaurant. I lærer hinanden bedre at kende, mens I samtidig får en smule motion!

Deltag i en udendørs koncert eller festival. Der er intet bedre end at lytte til musik under stjernerne (eller i solen). Find ud af, hvilke koncerter eller festivaler der finder sted i dit område, og køb billetter sammen. Det vil være sjovt at se på folk og nyde liveunderholdning, mens I nyder hinandens selskab.

Tag et madlavningskursus sammen. Lær at lave noget nyt og lækkert! Uanset om det er sushi, cupcakes eller en fem-retters menu, vil I have det sjovt at arbejde sammen og spise det, I laver.

Tag på rejse til en nærliggende by. Det er altid spændende at besøge et nyt sted, og det er ikke nødvendigt at rejse langt. Kør en time eller to væk og udforsk et sted, du aldrig har været før. Hvis du har lyst til at låne penge til en udlandsrejse kan du låne penge her! Når du er på ferie kan du tjekke de lokale attraktioner, spis på nogle af restauranterne og gå på museum.

Gør frivilligt arbejde sammen. Det er altid godt at give noget tilbage til samfundet, og det kan også være sjovt! Find en frivillig mulighed, der interesserer jer begge to, og brug en eftermiddag (eller længere tid) på at hjælpe til. I vil få det godt med jer selv OG lære hinanden bedre at kende i processen.

Der er så mange ting at lave på en date. Dette er blot nogle få ideer, som kan hjælpe jer i gang. Uanset hvad I laver, så sørg for, at det er noget, som I begge er interesserede i, og som vil hjælpe jer med at lære mere om hinanden. Hav det sjovt!

Kategorier: Artikler