Ville du date en der er arbejdsløs? PARSHIP.dk har foretaget en undersøgelse om emnet, og det viste sig at 45.1% siger, at dette er mere eller mindre utænkeligt, og 16,4% synes at tanken er helt umulig. Sammenlagt vil det sige at hvis du er arbejdsløs så kan du forvente NEJ fra 61,5% af markedet! Det mange!!

Der er dog forskel på om du er mand eller kvinde, for tallene fordeler sig nemlig sådan: 42.2% af single mænd, og 48% single kvinder kan måske acceptere, at deres partner er arbejdsløs men.. for 21,3% af kvinderne er tanken om en arbejdsløs partner helt udelukket. For mændenes vedkommende er procentsatsen 11.6%… med andre ord så har du en helt klar fordel hvis du er kvinde.

Men er der så nogen fordele ved at være i en branche frem for en anden? JA…Mænd vil helst date Bankfunktionær 28%, Læger 25%, Kunstner/Musiker og Akademiker/Forsker med en delt tredje plads på 23%. For kvinderne så vil 33% have en Håndværker, 23% vil have en Læge og Arkitekt eller Civil ingeniør på en delt tredjeplads med 22%.