Du har måske netop besluttet dig for at du vil søge kærligheden på nettet. Nu er spørgsmålet så bare.. hvordan bliver du taget seriøst? Hvor bliver du taget seriøst og hvad gør du for at komme rigtigt i gang.

1. Du skal beslutte dig for hvor seriøs du er. Der er ingen grund til at starte ud på den mest seriøse side, hvis det du jagter blot er en flirt eller en engangsforestilling. Hvis du er til det bund seriøse, så start på Dating.dk, Hvis du går lidt efter det hele så prøv Netdate.dk, Men hvis du bare skal i snak med nogle mennesker hurtigt, så opret dig på Hot.dk, Er du over 30 år så opret dig på Hot.dk‘s søster side Love.dk.

2. Du skal nu til at udfylde din profil. Tit og meget ofte så skal et profilbillede godkendes af en administrator, så det er det første du skal kigge på. Find et godt billede af dig selv, og få det uploadet til websiden. Når alt kommer til alt så er Online dating tit meget overfladisk, du sidder ikke over for personen, så det første der kigges på er dit udsende. En anden ting er at du tit ser teksten “Intet billede, intet svar” på profilerne, så hvis du hverken vil spilde din egen eller andres tid, så får det billede på din profil. Det næste du skal sælge dig selv på (Specielt hvis du ikke er så heldig med udsendet) er din profil information. Få fyldt alt det indhold ind du kan med alder, højde, hårfarve og hvad der ellers kan blive spurgt om. Når det er gjort så skriv en spændene profiltekst som får folk til at blive interesseret i at høre mere om dig. Lad for guds skyld være med at fortælle hele din livshistorie i profilteksten.. hvad skal i så snakke om efterfølgende? Kun en appetit vækker.

3. Du skal nu i gang med at søge. Smid fordommene væk og giv folk en chance for at vise hvem de er. Selvfølgelig kan du have nogle grundlæggende krav der skal være overholdt men hårfarve, briller m.v. er måske ikke lige de grunde du skal dumpe folk på fra første færd. I bund og grund kender du vel ikke din drømme pige/fyr før du har mødt hende/ham.

4. Du har nu fået kontakt til en potentiel date. Men efter et par breve begynder kreativiteten måske at svigte lidt, det er ikke altid nemt at finde samtale emner med en, som man dårligt kender. Det er så her Facebook, Messenger eller lignende kommer ind i billedet, her kan i følge med i status opdateringer og hvad den potentielle date foretager sig, på den måde kan i skabe bund for en løbende og udviklende samtale. Det er måske ikke alle der er med på at udveksel Messenger adresse efter fjerde brev, men så må du gå til kamp mod fordommene.

5. I har nu udvekslet kontakt info, nu gælder det så bare om at holde gang i bålet. I har stadig ikke mødt hinanden, så reelt set er du bare en fra nettet.. Hvis hun begynder at kalde dig søde eller andre ting er du helt klart på vej i den rigtige retning, du skal dog ikke hoppe direkte med på vognen. Hun skal helst bruge flere søde ord om dig, end du bruger om hende. For hvis du hopper i med begge ben og køre samme show mod hende, så mister hun let interessen. Du skal forblive spændene og ikke servere din fulde livshistorie på en gang.

6. Næste trin er at i udveksler mobilnumre. Det er nu du skal væk fra den gamle støvede computer og komme ud i den virkelige verden på date. Den klassiske er at i drøner på restaurant eller en tur i Tivoli. Du kan også være mere kreativ og finde på noget mere alternativt. Det vigtigste er bare at i har noget at snakke om. Det måske let gå hen og blive lidt kedeligt at sidde på en restaurant og kigge ned i tallerkenen.. find ud af hvad hun er til, eller giv hende en overraskelse hun sent vil glemme.. selvfølgelig en positiv en af slagen.

Herfra styre du selv løbet, er det jer eller er det ikke jer? Det ved i kun selv. Held og lykke.