Kære Netdatere, vi har endnu engang lukket en gæste blogger: Sasa, ind på NetdatingTips.dk 🙂

I en tid hvor teknologi får mere og mere betydning i et samfund, er det blevet endnu nemmere at møde andre mennesker. Ikke ansigt til ansigt, men nærmere skærm til skærm.

I gamle dage var man presset til at invitere den udkårne igennem enten brev eller i eget person. Man havde med andre ord alt at miste, hvis vedkommende gav et afslag til invitationen/daten. Alt pinligheden og de mange nederlag, kan man i dag undgå – nemlig ved at netdate…

Denne artikel nævner kort i hovedtræk alle de fordele der er, ved at gøre brug af datingsider på nettet.

Fordele ved netdating

En af de største fordele ved at netdate er, at du kan undgå pinligheder.

En af de værste ting man kan komme ud får når man gerne vil møde andre mennesker er, at man kan få et ”nej” eller afvisning direkte før eller imens daten står på. Der findes intet værre end at føle at man ikke er god nok, og hvad der gøre det hele endnu mere slemt er, at man ikke kan flygte nogen steder hen.

Når du netdater sidder du hjemme og slappe helt af med din ynglings the, kaffe eller øl. Ingen kan se hvad du laver, du kan ikke komme til at sige dumme ting eller have en dårlig hårdag.

Netdating er billigere

Man kan hellere ikke komme udenom, at netdating er den tand billigere end normal dating. Langt de fleste datingsider i Danmark koster mellem 49-250 kr. om måneden, og her har du i princippet mulighed for at chatte og date med lige så mange som du ønsker.

Normal dating koster meget mere. Hvis du fx er en mand, så forventer rigtig mange kvinder at du betaler for deres kaffe, the eller mad når I er på date. Tager du på flere dates om ugen eller om måneden kan det hurtigt løbe op, eftersom de danske cafeer og restauranter ikke er de billigste i verden.

Med netdating er der flere fisk i havet

Om du bor i København eller Herning er i princippet ligemeget. Du har mulighed for at skrive og chatte med en hvilken som helst person fra alle områder i Danmark.

Normal dating begrænser dig til dit lokalområde, og efter et stykke tid bliver den ”leg” som regel fuldt udnyttet eller kedelig.

© Elliot Westacott - Fotolia.com
© Elliot Westacott – Fotolia.com

Kategorier: Artikler