Kalenderen siger Januar, et nyt år er i gang.. og ikke mindst en ny række nytårsforsæt. Typisk betyder nytår vægttab, men er du single har du måske også et andet ønske for det nye år? Ganske vist går du ikke og råber højt med det, men du kunne godt tænke dig at møde kærligheden! Tror mig.. du er ikke alene!

Hvis man kigger rundt omkring på datingsiderne så vælter det ind med nye brugere. Man får selvfølgelig også et lille spark med på vejen.. du har sikkert også bemærket reklamen i tv for Dating.dk?

Du finder en profil der ser interessant ud, du tænker er han/hun noget for mig? STOP.. du kan IKKE bedømme en person ud fra et profilbillede eller en profiltekst! Hvis det ser interessant ud, så undersøg det nærmere, send et brev, væk interessen. Inden i får sendt 50 breve til hinanden, så aftal og mødes. Spild ikke tiden med digital post, når i kan snakke sammen.. Det er meget bedre!

P.S. Lad nu være med at sætte 150 krav til din date.. prøv om du kan holde dig til MAX 5 krav når du søger, så kan du altid se hvordan folk er når i mødes. Giv det en chance 🙂

© EastWest Imaging - Fotolia.com
© EastWest Imaging – Fotolia.com