Det jeg savner mest, er kærligheden  i hverdagen. Men i virkeligheden er det måske ikke kæresten, man savner mest. Men når man går fra at være i et forhold, til at være single, er det en meget brat overgang. Der er ikke længere nogen der siger godmorgen eller godnat. Ikke nogen at putte med, lave mad sammen med eller vaske tøj sammen med. Alle dagligdagsting kan lige pludselig blive store problemer, fordi der ikke er nogen der støtter en.

Betingelsesløs kærlighed er en dejlig ting. Et andet menneske, vil rent faktisk være sammen med, bare fordi du er dig. Der er ingen anklager eller problemer, for uanset hvad, er du i bund og grund elsket af den kæreste man nu har.

 

Så er der bare et spørgsmål tilbage. Hvor finder jeg mig en dejlig mand? Ja, se netdating er en mulighed, og her på siden er der heldigvis en masse gode råd, i forhold til hvordan man klarer det bedst!

Hvem vil elske mig for den jeg er?