Får du aldrig svar på dine breve? Har du overvejet hvad der kunne ligge til grund for denne manglende reaktion? Pigerne på diverse datingsider får dagligt hvad der ligner et bjerg af post. Hvorfor skal de så netop svare på dit brev? Hvis de hurtigt kan se at det brev du har sendt sagtnes kunne have været sendt til 20 andre profiler, hvorfor så bruge tid på dig?

Kunsten er at skille dig ud fra mængen. Gøre dig positivt bemærket. Du har kun et skud i kanonen, hvis hun først har ignoreret dig første gang, og du skriver igen.. ja så er der en stor chance for at du ryger på hendes blokerings liste. Ja hun gider simpelt hend ikke bruge tid på dig, når hun allerede har droppet dig. Hun har så mange andre fisk i dammen at vælge imellem at du kun spilder hendes og din egen tid ved at skrive igen.

En anden ting ved standard breve er at du kan være så uheldig at sende det samme brev til to veninder. Hvor stor chance tror du lige der er for at de svare på det? De tænker klaphat og åbner næste brev, du er hermed 2x stemplet som genbrugs taber.

Skriv brevet direkte til modtageren, skriv brevet personligt og få modtageren til at føle den tid du har brugt på at udfærdige et gennemtænkt brev. Et gennemtænkt brev lyder ikke sådan her: “Hej smukke, syntes du er vildt lækker. Tænke på om vi skulle snakke på Messenger, eller jeg måtte få dit mobilnummer?” Brug hovedet og skriv noget du selv gad at læse.