Du kender det godt.. Du har en datingprofil på nettet, som flere tusind andre danskere..

Med den datingprofil følger en mulighed for at søge efter andre profiler.. her kan du krydse af, hvordan din designer drømme kæreste skal se ud.. Blond, Brunette, Rødhåret? Ryger, ikke-ryger, Festryger? Højde?, Vægt?, Område?, Børn?, Ønsker vedrørnede børn?…. ja jeg kunne blive ved.. du har utallige muligheder for at søge præcis det du vil..

Men inden du har set dig omkring.. så har du fået sat en masse krydser.. ja, nej, nej, ja ja.. og dermed en masse krav til hvordan han/hun skal se ud, være og opføre sig osv.. Der er bare det “problem” at selv om du måske har fundet et par profiler der lever op til dine strenge krav.. så er der ingen garanti for at du matcher en af de profilers strenge krav.. Hvis du er heldig, så kan du måske få svar på et enkelt brev eller to.. men hvis du slet ikke matcher deres krav, så høre du måske intet..

Du konstatere nu at Netdating er noget lort, fordi du ikke kan finde kærligheden online.. Men faktum er at du leder efter kærligheden i den lokale “Aldi butik”… hvis du prøver at slække lidt på dine krav og går i “Bilka” i stedet, så er der en markant større chance for at finde et match..

Det korte af det lange er… Sæt dine ambitioner og krav lidt lavere… al kontakt starter med en henvendelse.. ( don’t be a player ) send 1 brev af sted af gangen og afvent svar før du evt. går videre til den næste interessante.. ellers risikere du bare at stå med en dobbelt date lige pludselig..  Gør noget ud af det brev du sender.. drop de der “hej skal vi skrive?”, “du ser godt ud, skrive?”, “hej smukke..” send noget indhold af sted som folk gider svare seriøst på..

Held og lykke med at finde drømmekæresten!


© Dmitry Naumov – Fotolia.com