Efteråret er i fuld gang, vinteren rykker nærmere, det bliver mørkere og mørkere uden for vinduerne.  Hvis du ikke allerede har fundet kærligheden så er det måske ved at være tid, julen nærmer sig også med hastig skridt!

Selvfølgelig findes der også en vinter flirt til dig, et sted der ude. Gå ud og skab kontakten, dog uden at virke desperat, tag det fra en nysgerrig vinkel frem for en desperat vinkel! Med det kort på hånden vil du finde kærligheden!

Sådan finder du en kæreste

Vær åbensindet, gem den lange liste med urimelige krav væk og fokuser på det der i grunden er det vigtigste, nemlig kemien. Ha det godt med dig selv! Ingen gider have en, der går og har ondt af sig selv.. Kom ud af din trygge hule og få nogle nye oplevelser! Hæng ud med gode venner og få et lyst sind. Når du har styr på dig selv, dit liv og din selvtillid går det meget bedre!

Når du viser dig selv frem for verden, så behøver du slet ikke at lede efter en kæreste! Mulighederne vil i stedet komme til dig når du bliver selvlysende og attraktiv. Find så det du mangler, ikke det du søger! Mer vil nemlig have mer, og det vil aldrig stoppe, med mindre du nøjes, med mere end du behøver.

Netdating er godt og praktisk, men det skader heller ikke at møde det virkelige liv engang imellem.

Få dig en kæreste
© Kirill Zdorov – Fotolia.com

Kategorier: Artikler