Hvorfor gå rundt og være single på den ufede måde, når du kan blive single på den fede måde? Du må på kursus, nu tænker du så åh nej.. skal ikke ud til et møde og fortælle om mig selv i en social cirkel. Bare rolig! Bliv du bare siddende hjemme i dine trygge rammer. Det her kursus foregår på din computer, du køber et lydkursus på 1 time og 40 minutter, som giver konkrete redskaber, teknikker og metoder til at løse de mest normale single problemer.

Læs mere om dette Audio-kursus her

Hvem står bag dette kursus?

Du er gode hænder, når du kaster dig over dette kursus, det er nemlig lavet af Sexolog og Parterapeut Maj Wismann, der siden 2006 har arbejdet professionelt med kærlighed. Som brevkasseredaktør hos både Sex og Samliv og Magasinet Mor har du sikkert mødt hendes navn før.

Maj får rimelig god respons på sit Audio-kursus, Se de gode anmeldelser her! for uden anmeldelser, kan du også læse lidt mere om hvad dette kursus giver i udbytte. Så tilmeld dig kurset og kom videre i dit liv. Få et fedt single liv og kom ud af skyggen. Du modtager dit kursus i indbakken, straks efter bestilling, så du kan være i gang, allerede om lidt.

Bestil et: Single på den fede måde? Kursus her

300x25_singel

Kategorier: Artikler