For at score, har du brug for, at pigen kan slappe af sammen med dig og at i har en god kommunikation. Jeg har en teknik til dig, som kan begge dele.

Teknikken kommer faktisk fra hypnosen og coachingens verden. Jeg har opdaget hvordan den kan bruges effektivt til, at skabe en god forbindelse til pigen.

Skab en stærk forbindelse

Hele baggrunden for teknikken bygger på en gammel sandhed:

Lige børn leger bedst

Jeg ved godt det er lidt en gammel cliché men det er stadigvæk en universel sandhed.

For at skabe en god forbindelse, er du derfor nødt til, at ligne pigen. Dermed ikke ment at du skal gå i kjole og med læbestift!

Det du skal er, at ligne eller mere præcist: matche hende.

Teknikken bliver brugt i hypnosen til, at skabe et bånd til klienten på kort tid – så de stoler på hypnotisøren – så denne kan komme ”bag facaden”. Når du matcher pigen i et stykke tid (jeg viser dig om lidt hvordan), så får i det, som det hedder ”rapport”. I rapport er jeres kommunikation bedre, samtalen mere afslappet og begge tør åbne sig overfor hinanden. Lyder det godt?

Så er her måden du matcher hende……

 

Tilmeld dig det GRATIS 5 ugers Nyhedsbrev fra en EnRigtigMand.dk, og få svaret! Indhold: 5 ugers gratis scorekursus på mail, tilbud, artikler og forslag tilsendt pr. mail. De første gode råd ligger i din mail kort efter tilmeldingen. Fortryder du tilmeldingen, kan du afmelde igen på samme side.

 

Vil du lære mere om kropssprog?

Tag et kig på vores videokursus Kropssprog og Attitude.

Har du ikke fundet ud af, hvad du skal sige?

Så er det vist på tide, at gøre noget ved det! Ved du ikke hvad, du skal sige til, at starte samtalen med? Kig på vores produkter i grundmateriale sektionen og/eller på vores produkter til At møde piger

Løber du tør for nøget at sige?

Ved du ikke hvad, du skal forsætte med, efter du har åbnet? Eller går du død i samtalen? Så kig på vores avancerede videokurser Trin 1: At møde piger – der kan du få flere timers teknikker, teorier, øvelser og forslag – og mig der fortæller dig præcis hvad du skal gøre!

Vil du i gang med samtale og flirting teknik?

Har du fået styr på det grundlæggende men mangler noget mere til, at trække samtalen videre og flirte noget mere med pigen? Kig på Trin 2: Flirt og skab spænding – den er PAKKET med godt materiale til det.

 

Publiceret med tilladelse fra: EnRigtigMand.dk – Malte Lange