Hvad skal jeg vælge?
Når du skal i gang med Netdating så er det en god ting at være afklaret med hvad det præcis er du søger? Sandheden er at der findes mange almindelige dating sider som bare beskæftiger sig med dating.. Men der er også Niche dating som eks. henvenser sig til Golfspillere, Håndværkere, en bestemt Religion, en en bestemt form for Uddannelse eller for Ældre! Du kan også vælge sex-dating hvis du er ude efter et hurtigt “knald”?

Hvad skal jeg skrive i min profil?
Ja det er helt 100% op til dig selv, jeg giver nogle gode råd her på siden, som du kan prøve at følge. Vigtigst af alt er dog at du holder dig til sandheden! Ingen gider spilde deres tid med løgnehistorier når de skal date. Hvis du vejer 120 kg. så lad være med at skrive du vejer 80 kg. for det bliver afsløret ved jeres første møde! Det eneste i får ud af det er at i har spildt jeres tid! Med ærlighed kommer du længst!

Skal jeg betale for at date online eller kan jeg date gratis?
Lad mig stille dig et spørgsmål.. Hvis du er i byen fredag aften.. Koster det så noget at få drikekvarer på bordet? Ja.. i de fleste tilfælde i hvert fald! Men der findes en lang række gratis datingsider som du kan hoppe på! Fælles for dem er dog at aktiviteten er lav! Hvis du vil gøre brug af de store steder hvor det sker så kan du få en gratis profil på næsten alle de store dating sider på forskellige vilkår. Nogen steder bedre vilkår end andre. Tjek vores oversigt over datingsider her!

Kan jeg prøve dating siden før jeg skal betale?
Ja.. næsten alle de store dating sider tilbyder en prøveperiode på 3-7 dage med alle rettigheder en Plus eller VIP profil giver adgang til. Jeg har samlet en lille oversigt over de datingsider der tilbyder den mulighed! Klik her for at komme til oversigten!