Jeg havde en sjov oplevelse tidligere i dag. Fjernede nogle af mine kriterier for søgning, hvilket resulterede i at en håndfuld nye profiler dukkede op i mine søgeresultater på Hot.dk.

Der var specielt en profil, som jeg fandt en lille smugle interessant, så derfor kiggede jeg nærmere på profilen, men viste ikke lige hvad jeg skulle skrive, så gik igen uden at markere at jeg havde været der.

Et par minutter senere kiggede hun så på min profil.. Jeg tænkte nå.. prøver lige at se igen, og jeg kunne finde noget at skrive til hende om.. Men sådan gik det ikke! For inden jeg fik klikket mig ind på hendes profil havde hun allerede blokkeret mig… Nå.. jeg ser åbenbart farlig ud? Havde ikke engang skrevet til hende eller noget.. bare kigget en enkelt gang..

Hvad skræmte hende dog? Min lille gæstebog med 5031 private hilsner??