Hvordan gør jeg det? Hvordan spørg jeg? Facebook-venner? Hvor skal vi mødes? Hvor længe?

Hvis du også har fundet en sød én, på en dating side, og du gerne vil møde din flirt, så er dette sikker blotte nogen af de spørgsmål som melder sig, når det er ved at blive lidt mere seriøst. En god fremgangsmåde for mig, har et par gange været at udveksle telefonnumre og blive facebook venner. Det er kommunikation, som man anvender mere til dagligt og er med til at give lidt bedre kontakt og bedre forståelse for hinandens hverdag. En anden måde at kommunikere på er telefonsamtaler, hvor man både finder ud af hinandens stemmer og hvordan personen ellers reagerer på din tale.

Jeg syntes det er helt essentialt at man snakker om, hvad man forventer af det første møde. At man har snakket om forventninger og snakket om hvad man skal lave, så begge parter føler sig trygge og har styr på situationen. Der er heller intet til hinder for, at snakke om det, længe før det sker. Måske endda før man er klar til at møde hinanden. Det er med til at give et billede af hvem man er og hvem ens flirt er.

At introducere tanken om at mødes, kan gøres på mange måder. For mig er det vigtigt at man mødes når begge er parat og det ligger i luften. På et tidspunkt når man et punkt, hvor det er vejen frem, hvis man rent faktisk mener, der er grobund for et forhold. Når man først har introduceret ideen og modparten er med på det, er man også sikker på, at modpaten forhåbentlig er samme sted i processen, som en selv.

Giv det tid og lad følelserne råde – og så sker der jo ikke noget ved en dyr telefonregning en gang imellem 😛

© Rido - Fotolia.com
© Rido – Fotolia.com