Det kommer vist ikke som nogen overraskelse at der er flest datingbrugere i de større byer med et stort overtal hvis vi kigger centreret på København! Når man sådan surfer rundt og kigger på udvalget, så får jeg nogen gange en mistanke om at hvis du bor inden for grænsen af det der så pænt hedder Region Hovedstaden… ja så betegner du alt syd og vest for den grænse som værende bøh-landet.. ja her overvejede jeg faktisk at skrive Jylland.. men for ikke at lyde dobbeltmoralsk og fordi jeg intet har imod Jylland valgte jeg bøh-landet som rette betegnelse…

Nu bor jeg selv 1 time fra Dragør som vist er det sydligste punkt i Region Hovedstaden.. og selv om det kunne se “værre” ud.. så oplever jeg en blank afvisning hver gang jeg henvender mig til nogen der inde… Ligner jeg en bonderøv måske.. gider da ikke sådan et “Langdistanceforhold”…. Ja undskyld jeg bor i et andet land.. øh not.. for man kan jo ikke bo andre steder end i København.. nej vel..

Haha.. her fik jeg så lige spildt 10 sek. af din dyrebare tid med en tanke 🙂