Der er en række ting du skal huske når du surfer rundt på nettes mange datingsider. Det vigtigste af alt er at huske din sunde fornuft. Med fornuften undgår du langt det meste, men brug også din kritiske sans. Der er fake profiler der ude, som enten prøver at franarer dig din mail, så du kan få spam post, eller som prøver at lokke dig til at gå ind på andre hjemmesider som kan være fyldt med Spyware og Malware. Her er en række ting som du skal være opmærksom på.

1. Som før nævnt, stol på din sunde fornuft og spring de dårlige oplevelser over. Hvis der ikke er sammenhæng i de ting en profil fortæller dig kan oplysningerne måske være opdigtet, så hold øje med de “røde lamper” 🙂

2. Være forsigtig med at udlevere personlige oplysninger som eks. telefonnummer, adresse, fuldt navn osv. Hvis nogen forsøger at presse dig til at udlevere private oplysninger kontakt da siden support / admin.

3. Bed i det mindste om et foto. Generelt set vil jeg anbefale dig at holde dig fra profiler uden billede. For hvem i dagens danmark kan IKKE finde ud af at lægge et billede på en dating profil? Så drop de skumle typer uden profil billede. Bemærk nogen har ikke profilbillede, men kun billeder i deres fotoalbum. Et Fotoalbum er bedre end ingen ting.

4. Snak i telefon sammen før i mødes! På den måde sikre du dig at han/hun er den han/hun udgiver sig for at være. Det ville være surt hvis du troede du snakkede med en sød pige og det så var en skummel gammel mand der sad i den anden ende. Så sørg for at have en telefon samtale før i mødes.

5. Når i skal mødes, så sørg for at mødes et offentligt sted. Det kan være på restaurant eller i biografen eller lignende. Der er ingen grund til at friste skæbnen og mødes privat første gang.. Du ved jo aldrig hvem du møder?

6. Huske.. uanset hvordan vi vender og drejer det hele, så er du i sidste ende selv ansvarlig for dine handlinger. Så for tredje gang.. husk din sunde fornuft 🙂 Så går det nok alt sammen.