Klik her og læs om Simon, som er en veluddannet, mand på 41 år, der blev snydt af en pige han skulle på date med. Hun havde ikke noget profilbillede, og ville heller ikke vise et til ham. – Hun ville helst ikke sende ham et billede, da hun var offentligt kendt, og derfor var meget påpasselig med, hvor hendes foto endte henne…..

Læs artiklen her. (destination nedlagt)

Ja.. det kunne jo sådan set være rigtigt nok.. men som udgangspunkt så hold dig langt væk fra profiler uden billede. I dagens Danmark år. 2010 burde ALLE have en chance for at finde ud af hvordan man uploadr et billede til en datingside, ellers er man da digital analfabet? Så vær på vagt hvis der er noget der virker mistænkeligt, og lad være med at spilde din tid på noget håbløs uægte noget.

Og til dig selv.. Du SKAL have billede på din profil.. og du SKAL skrive de rigtige informationer! Lad være med at skrive du er almindelig hvis du er stærkt overvægtig og lad være med at skrive du vejer 70 kg. hvis sandheden er 120 kg. Du spilder både din egen og andres tid med falske informationer.. Ja.. det kan da godt være at du kommer på date.. men vedkommende du dater ser du nok ikke igen, fordi han/hun føler sig snydt!