Syntes at jeg her på det seneste er stødt på flere online debatter om problemer med at datingsider hæver penge på folks kontoer, som folk selvfølgelig ikke mener er berettiget! Her er min holdning, HUSK AT LÆSE DET MED SMÅT!! Hver gang du skal have dankortet op af lommen i forbindelse med en visuel service i dette tilfælde en datingside, så HUSK at læse det der står med småt.. enten på siden, eller i betingelserne.

Sagen er den at hvis du først har betalt og sat det lille simple kryds hvor du acceptere betingelserne (om du så har læst dem eller ej..) så hænger du altså på aben!! Omvendt så SKAL siden tilbyde en funktion så du kan afmelde denne abonnement genfornyelses service! Ja.. overstående eksempel er fra en engelsk side… men kan da også præsentere en fra et dansk dating site, nemlig Netdate.dk… mener faktisk det køre på samme måde hos Scor.dk, er dog ikke 100% sikker.

Det korte af det lange er at hvis du tilmelder dig en automatisk fornyelses service, så fremgår det af betingelserne, så husk at læse, inden du taster dine kort oplysninger på et datingsite eller tilsvarende online services.