Vi har i dag modtaget en henvendelse fra Julie, der klager sin nød over Dating.dk.
Hun havde købt en uges medlemskab for 19,- og opdager så at der en uge senere bliver trukket 500 kr. på kontoen.

Julie forbliver i denne sag anonym, med mindre hun selv vælger at kommentere på artiklen. Men for at gøre en lang historie kort, så føler hun sig i denne sag røvrendt.

Jeg mener at Dating.dk er en af de bedste og mest seriøse datingsider vi har her i Danmark. Når du opretter en profil på Dating.dk så (Vi prøvede selv for 14 dage siden) får du tilbud om at registrere dig med 1 uges medlemskab for 19 kr. Når du foretager den betaling, SKAL du huske at læse hvad der ellers står på siden! Sagen er nemlig den at du samtidig acceptere et løbende abonnement. Der automatisk fornys når perioden udløber.

Julie er derfor efter min mening ikke blevet røvrendt. Men nærmere blevet overrasket over de betingelser hun har accepteret. Min opfordring må derfor være ALTID at læse hvad du acceptere, før du finder dankortet frem på datingsider. Sagen er nemlig den at flere og flere får de abonnement tjenester. Det er folk ikke opmærksomme på, og falder derfor igennem gang på gang.

Spørgsmålet er så, om det datingsiderne ser som en fantastisk service for brugerne, i virkeligheden er et problem. Da de får en masse utilfredse kunder, frem for glade brugere. Dating.dk og alle andre datingsider bør tage op til overvejelse om man skal skilte tydeligere med de abonnement aftaler brugerne indgår. Eller muligheden for automatisk fornyelse af plus eller guld profiler helt skal fjernes. Det tager jo ikke lang tid at opgradere, hvis det er det man vil.

Dating.dk har leveret en elektronisk ydelse i form af en +Profil, som kan benyttes med det samme. Derfor bortfalder al fortrydelsesret på produktet. Og pengene er derfor spildt, hvis man ikke vil benytte tjenesten.

Tænk jer om, læs hvad der står når i fisker dankortet op af lommen!


© NinaMalyna – Fotolia.com