I princippet kan du jo spørge om alt, lige som når du står over for en person. Men din generthed holder dig nok fra at spørge om nogen mere private ting. I bund og grund kommer dit spørgsmåls grundlag an på hvilken datingside du befinder dig på. Er det sexdating du har kaster dig ud i kan du spørge om det du vil, her går man typisk direkte efter det man vil have, da det kan være ganske uforpligtende. Er det derimod en mere almen bred dating side ala Dating.dk, så vil jeg helt klart anbefale du holder dig i en sober tone.

Man kan jo spørge om det meste, det er godt nok ikke sikkert man får svar på tiltale, men så har du da gjort et forsøgt på at opnå kontakt. Hvis du krydser modpartens grænse så er der ikke det store at gøre. Du gør derfor klogt i at agere som du gerne vil have andre agere mod dig.

Er der tale om en mangelfuld dating profil uden mange informationer, kan du spøge om hvad personen laver i sit arbejdsliv, fritid osv. Spørg ind til hvem der sidder bag den anden skærm, stil åbne spørgsmål (spørgsmål der ikke kan besvares med ja eller nej) brug de informationer du får til at spørge om noget nyt, eller måske få uddybet det spørgsmål du allerede har stillet.

Køre samtalen? Hvis du får spørgsmål den anden vej, så er der gode chancer for at du er på rette spor. Men er det dig der stiller spørgsmålene og modparten der svare, uden selv at bidrage til samtalen, så må du prøve at lyde mere interessant end du i første omgang har formået. Der er ikke meget ved at sidde og holde gang i en samtale, der skal gerne være gensidig interesse for at holde samtalen kørende.

Lad være med at stille for høje krav til din date, du risikere at gå glip af en god mulighed!

Når i så har fået en god samtale op og køre, så er det tid til at mødes i den virkelige verden, det er vigtigt at mødes inden man har udvekslet 50+ breve med hinanden, mød hinanden mens interessen stadig er ny og frisk. I risikere at spilde jeres tid hvis i skriver sammen for længe, i risikere at løbe tør for spørgsmål, mød hinanden og find ny inspiration.

© Konradbak - Fotolia.com - Et spørgsmål om kemi
© Konradbak – Fotolia.com

Kategorier: Artikler