Der er snart så mange ting at vælge imellem, når man beslutter sig for at søge kærligheden. Går vi 20 år tilbage, havde man valgmuligheden mellem Halbal og den lokale bodega.. (groft sagt) 🙂 I dag kan man gå i byen, halbal, værtshus, skolefester, privat fester, online dating og jeg kunne blive ved. Online dating er igen fyldt med muligheder. Sexdating, Utro Dating, Alm. Dating, Niche dating. Har vi for mange ting at vælge imellem i dag?

Det er ligesom at gå ind i en slikbutik.. Hvad skal vi dog vælge at putte i posen? Vi prøver lidt af det hele. Men hvilken en smagte egentlig bedst? Hvis valget kun stod mellem vingummi og lakrids, så var valget nemmere.

Det kan være meget godt at sidde og kigge, på den ene datingside efter den anden. Vælge at han/hun skal have blå øjne, være 157 og som minimum skal have gået på Gymnasium. Men er det nu de ting er er mest afgørende? Hvad blev der af personen bag? Personligheden kan nemmere opleves live, frem for online. I bund og grund gælder det jo ikke om at finde en man vil gå i seng med. Men derimod at finde en man vil vågne med!

Kom ud og oplev den virkelige verden engang imellem, lad din lange liste med krav ligge hjemme foran computeren og se om der ikke kunne være noget interessant på din vej? Måske finder du det du søger offline? Har du gjort forsøget? Der er mange, men trods alt ikke alle der har en dating profil 🙂


© Konradbak – Fotolia.com

Kategorier: Artikler