Et ofte misforstået emne indenfor dating er mystik. Mystik er et vigtigt element, men det kræver en stor grad af kalibrering. Med kalibrering mener vi forståelsen for hvor lidt og hvor meget mystik man skal have ind i samtalen.

Hvad er mystik?
Mystik er bl.a. det element hvor man holder nogle oplysninger tilbage, så pigen skal ”jagte information om dig”. At få pigen til at jagte en er en hel anden artikel som kommer på et senere tidspunkt, hvilket er enormt vigtigt. Mystik kan også være nogle ting man gør, måden man gør ting på eller lignende.

Pointen er at hvis man med det samme giver alle oplysninger ud, fortæller alt man laver og intet holder tilbage, så er der intet spændende og unikt tilbage. Mystikken og spændingen er forsvundet.

I praksis
Et fantastisk eksempel på denne modstrid er i filmen ”Vicky Christina Barcelona”. Her er der et eksempel på en mystisk og eksotisk mand og så en kedelig business man. Alt efter ens stil, så bør man satse på at ramme et sted midt imellem.

Et eksempel vi kan give her i artiklen kunne være hvis pigen spørger ”Hvad laver du til daglig?”, og du så fortæller ”Jeg er røvmodel og reparerer engangslightere”. Her fremstår man mystisk (og mærkelig), hvilket kan have sine fordele og ulemper. Det viser at man kan være sjov og anderledes, men det kan samtidig fjerne noget troværdighed.
Kort sagt kan man sige at mystik tit opbygger attraction (og seduction) men mindsker ens comfort (se ”Guide -> Introduktion”).

Hvordan implementerer jeg mystik i min stil?
Man kan implementere det på mange forskellige niveauer eller måder, men en sjov måde er at prøve følgende regel en periode:

– Hver gang en ny pige spørger dig om noget, så svar med et mystisk svar FØRSTE gang.
Bemærk: Man skal ikke begynde at fortælle at man faktisk mener ens historie, det kan være pigen faktisk gerne vil vide hvor du kommer fra, også svarer man ærligt anden gang

Et eksempel kunne være når hun spørger hvor gammel du, så svarer du ”56!”. Ideen er at få en føling med mystik og kan lære at virke mystisk og have en hvis grad af hemmelighed over dig.

Den anden grøft
En grøft som mange ender i er at man altid vil være mystisk og derfor tager sine historier for langt. Det gør at man virker mærkelig og ukalibreret.

Derfor: Tag mystikken som et værktøj. Brug det til at skabe noget sjov samt interesse.