Tanken med artiklen er, at give dig en række gode råd. Der er råd til, hvad man skal og ikke skal gøre. Hvordan du kan læse pigen og hvordan du bliver den mand der scorer. Artiklen er ikke udtømmende men kommer med en masse bud og forslag, som du kan gøre brug af.

Er pigen overhovedet interesseret?

Der er flere måder, du kan se på en pige, om hun har lyst til at snakke.

Her er et par af de sikre signaler:

1. Kigger hun på dig (og smiler hun ovenikøbet)
2. Hun er hele tiden i nærheden af dig
3. Hun lader fingrene glide igennem håret – tæt på dig
4. Hun står med hånden fremme og siger HEJ!

Bare fordi hun ikke gør de her ting, betyder det ikke, at hun ikke er til, at snakke med. Hun har bare endnu ikke opdaget, hvor fed en person du er.

Lad hende opleve dig!

Hvordan tiltrækker du piger?

Hvad skal du ABSOLUT IKKE gøre?

Er pigen interesseret?

Tilmeld dig det GRATIS 5 ugers Nyhedsbrev fra en EnRigtigMand.dk, og få svaret! Indhold: 5 ugers gratis scorekursus på mail, tilbud, artikler og forslag tilsendt pr. mail. De første gode råd ligger i din mail kort efter tilmeldingen. Fortryder du tilmeldingen, kan du afmelde igen på samme side.

Vil du lære mere om kropssprog?

Tag et kig på vores videokursus Kropssprog og Attitude.

Har du ikke fundet ud af, hvad du skal sige?

Så er det vist på tide, at gøre noget ved det! Ved du ikke hvad, du skal sige til, at starte samtalen med? Kig på vores produkter i grundmateriale sektionen og/eller på vores produkter til At møde piger

Løber du tør for nøget at sige?

Ved du ikke hvad, du skal forsætte med, efter du har åbnet? Eller går du død i samtalen? Så kig på vores avancerede videokurser Trin 1: At møde piger – der kan du få flere timers teknikker, teorier, øvelser og forslag – og mig der fortæller dig præcis hvad du skal gøre!

Vil du i gang med samtale og flirting teknik?

Har du fået styr på det grundlæggende men mangler noget mere til, at trække samtalen videre og flirte noget mere med pigen? Kig på Trin 2: Flirt og skab spænding – den er PAKKET med godt materiale til det.

Publiceret med tilladelse fra: EnRigtigMand.dk – Malte Lange