Du kender det måske, enten sidder du på den ene sidde af internettet og har lige modtaget et brev.. Spændende, gade vide hvad der står.. du åbner og bliver skuffet.. for det står bare: “Hej, vil du skrive?”… En sådan besked viser virkelig at afsenderen har læst din profil.. Men det viser også at der er blevet markeret.. trykket CTRL + C og CTRL + V.. Beskeden er sendt til de 10 første søgeresultater.. Der er intet unikt, intet spændene og intet at svare tilbage på.. Du sletter beskeden.

Du kan også sidde på den anden side af internettet.. du har fundet en række interessante profiler.. du er måske ikke den store forfatter, så du skriver bare: “Hej vil du skrive?” til dem alle.. Dernæst undre du dig over at du intet svar får? Fuld af selvmedlidenhed sletter du din profil, for der var jo ingen der gad svare dig..

Når det så er sagt.. En profil har brugt 20 minutter på at læse din profil i detaljer, og skrevet et seriøst brev til dig.. Du skimmer det hurtigt bruger 2 sek. på at tænke dur, dur ikke.. og med 80% chance sletter du brevet..

Moralen i denne historie..

1. Hvis du skal skrive et brev, så skriv noget ordentligt, vis at du er interesseret..
2. Hvis du får et ordentligt brev, så giv svar på tiltale..

P.S. Du bliver kræsen af netdating, prøv at gå på kompromis med alle dine krav engang imellem.

© KaferPhoto - Fotolia.com
© KaferPhoto – Fotolia.com