Hvem har ikke prøvet det der med at man skriver til en profil, men aldrig får noget svar?? Jeg ved godt, at det i nogle tilfælde kan skyldes at profilen, ikke har nogen, Guld/Plus/Medlemskab, eller anden status det kræver for at læse breve. Men når de så har hvad det kræves, og slet ikke reagere på din henvendelse..  Ja så var det mindste de kunne gøre da lige at fyre et standardsvar af sted..

Både Dating.dk, Hot.dk og Love.dk har mulighed for at du kan opsætte et standardsvar som kunne lyde: “..tak for din henvendelse, men jeg er ikke interesseret. God jagt…” For at sende den af sted kræver et enkelt klik på en knap. Alligevel så sker det tit at man ikke høre noget..

Nu ved jeg så godt at der.. specielt hvis du er pige.. kan være problemer med at der kommer et bjerg af post fra mere eller mindre useriøse fyre hver dag.. så kan det være træls at skulle klikke på dem alle sammen..

Men så kunne man måske sætte et aldersfilter på sin post ( muligt på Hot.dk og Love.dk ) så får du sorteret for unge eller for gamle mænd eller kvinder fra.. det må da halvere posten lidt, hvis du målretter henvendelserne direkte mod det du søger..

Nå.. det jeg egentlig ville ind på i dag, var at hvis du høre til en af de flinke personligheder som rent faktisk giver et svar, så giv et klart svar.. lad være med at spilde din tid med medlidenhed.. du er på nettet, her går det stærkt.. Enten siger du til profilen at du ikke er interesseret, eller også siger du at du gerne vil vide mere.. Ikke noget Måske.. eller det kunne da godt være…. enten så er du interesseret.. eller også må du videre i køen..

Hurtig afklaring, spild ikke tiden unødigt..

God Søndag alle sammen 🙂


© Steven Pepple – Fotolia.com