For lidt mindre end en måned siden, skrev Tippe en anmeldelse af Tinder App’en, hvis du ikke har hørt om den endnu, så kan du læse mere om Tinder App her. Nå men jeg havde installeret App’en og var gået i gang med at bladre kvinde ansigter igennem, bang, så var der et match. Efter lidt skriverier besluttede vi os for at mødes, altid interessant at se en person man aldrig har set før!

Ja ok.. havde set et ansigt, men det er jo ikke det samme, som at sidde og kigge på en profil på et traditionelt datingsite. Her ved man typisk hvad ens date vejer, om daten ryger og en masse anden bonus info, noget mere relevant end andet. Typisk er der også flere billeder på en datingprofil. Men jeg tog chancen og mødte op som aftalt.

Heldigvis viste det sig at være en rigtig sød pige! Hvis jeg kan finde en date på Tinder, så kan du også, har du ikke allerede kastet dig over Tinder, så prøv det allerede i dag! I den forbindelse vil jeg lige skitsere en række Tinder regler, der vil gøre det nemmere for dig!

1. Lad være med at være for kræsen!
– Du kan ikke danne dig et helheds indtryk af en person, ud fra et enkelt billede!

2. Når du har et match, så skriv til personen!
– Ellers kommer i aldrig videre!

2. Der kommer altid et match!
– Måske får du ikke et match den første aften, eller første uge, men det kommer!

Med disse ord vil jeg bare ønske held og lykke med Tinder! Det bedste af det hele.. Tinder er GRATIS!

© Sergey Ryzhov - Fotolia.com
© Sergey Ryzhov – Fotolia.com

Kategorier: Artikler