Hvordan kan du skabe en god relation til andre, hvis du ikke kender dig selv? Det er ikke nemt nej, ved samme lejlighed kan du passende se på personlig udvikling, måske findes der en endnu bedre dig, hvis du tænker over hvordan du agerer, og hvorfor du agerer som du gør. Hvis du har en dum attitude så kan det være det der skræmmer potentielle dates væk, og det er i hvert fald ikke en måde at skabe gode relationer på. Hvis du kender dig selv, så bliver det også nemmere at forstå egne og andres reaktioner.

Hvis man ikke ved hvad man skal sige, så kan det nemt ende i to forskellige sprog, man kan tale om at den ene taler på en anden og uforståelig kanal. Det gælder om at være på samme kanal eller bølgelængde, hvis man skal have godt udbytte af en samtale. Det rette ordvalg kan være afgørende, man kan som bekendt sige mange ting på forskellige måder, hvis du bruger den forkerte talemåde, så smutter din date måske, det ville være spild af begges tid!

Har du hørt om NLP? NLP er en forkortelse af Neurolinguistisk Psykologi, hvilket kan tolkes til ny viden om dig selv, hvilket vil føre til at du får større indsigt i hvad der sker.

Lær dig selv bedre at kende via “Personlig udvikling med online NLP”
videokursus fra kun 499,-

© fotogorg - Fotolia.com
© fotogorg – Fotolia.com

Kategorier: Artikler