Hold da ferie.. Hvad skete der lige i dag? Loggede ind på min profil på Dating.dk, og her plejer der ikke at ske så meget… Hvis jeg er heldig så kommer der måske 1 ny “match profil”, som ikke passer hver dag.. Men her til aften da jeg logger ind, så er der hele 18 profiler som jeg skal tage stilling til..

Ja ok.. så fik vi lige afsløret at jeg har kedet mig så meget så jeg har sagt JA eller NEJ til ALLE profiler der matcher mine kriterier.. No life.. jaaa. der har da været et par dage 🙂 Men nu er der overblik!

Ud af de 18 var flertallet rygere, så endte ud med de 2 profiler, som kun burde havde været på listen, og dem vil jeg så kigge nærmere på! Men en ting er sikkert… Det er da væltet ind med flere brugere på Dating.dk, end det har gjort i lang tid..

© adisa - Fotolia.com
© adisa – Fotolia.com