Når du skal i seng med en pige, er det afgørende, at i kender hinanden – lidt i hvertfald. Det skal være så i kan slappe af med hinanden. Udover det, er det afgørende, at du tager føringen. Du skal ikke presse hende – men lede hende hele vejen. Du er manden, så du skal være den direkte og maskuline, som sørger for, at det bliver til noget. Men det skal gøres uden, at du virker desperat eller som om, du ikke har fået sex de sidste 5 år. Det er et kæmpe turn-off!

At nå ind til sengen.. og gå i stå?

Nogle gange er alt gået fremragende. Du har kørt stilen, fået hende med hjem – i har kysset og nu… nu tror du at det hele skal ske.

Pludselig siger hun: Jeg vil ikke dyrke sex med dig.

Dit hjerte stopper. Dine tanker kører rundt: hvad gjorde jeg forkert!?!?!

Svaret er så simpelt: du har ikke gjort noget forkert.

Pigen er sandsynligvis enten ikke helt klar endnu, hun er ved at teste dig eller endnu ikke sluppet af med de kvindelige tanker om, at ”ikke være for nem” (i nogle tilfælde vil hun selvfølgelig ikke! – lad være med at tvinge nogen til noget).

Teknikken der løser det?

Prøver pigen, bare at få lov til, at sove sammen med dig, selvom du vil mere?

Vil du lære mere om, hvordan du tager føringen under selve scoringen?

Tilmeld dig det GRATIS 5 ugers Nyhedsbrev fra en EnRigtigMand.dk, og få svaret! Indhold: 5 ugers gratis scorekursus på mail, tilbud, artikler og forslag tilsendt pr. mail. De første gode råd ligger i din mail kort efter tilmeldingen. Fortryder du tilmeldingen, kan du afmelde igen på samme side.

Vil du lære mere om kropssprog?

Tag et kig på vores videokursus Kropssprog og Attitude.

Har du ikke fundet ud af, hvad du skal sige?

Så er det vist på tide, at gøre noget ved det! Ved du ikke hvad, du skal sige til, at starte samtalen med? Kig på vores produkter i grundmateriale sektionen og/eller på vores produkter til At møde piger

Løber du tør for nøget at sige?

Ved du ikke hvad, du skal forsætte med, efter du har åbnet? Eller går du død i samtalen? Så kig på vores avancerede videokurser Trin 1: At møde piger – der kan du få flere timers teknikker, teorier, øvelser og forslag – og mig der fortæller dig præcis hvad du skal gøre!

Vil du i gang med samtale og flirting teknik?

Har du fået styr på det grundlæggende men mangler noget mere til, at trække samtalen videre og flirte noget mere med pigen? Kig på Trin 2: Flirt og skab spænding – den er PAKKET med godt materiale til det.

Publiceret med tilladelse fra: EnRigtigMand.dk – Malte Lange