Har tidligere anmeldt datingsiden: KontaktProfilen.dk, som jeg fandt værende spild af tid, konstaterede at ingen var online, og anbefalede at i brugte tiden på noget andet! Jeg opgradere nu til helt at fraråde dig at oprette profil på KontaktProfilen.dk! Hvorfor nu det??

Her til aften modtog jeg en mail “Vinder information fra Gysser.dk” og så tænker jeg WTF (What The Fuck) er det? Nede i bunden af nyhedsbrevet så står der så “Du modtager nyhedsbrevet fordi du har tilmeldt dig en af vores hvervekampagner på kontaktprofilen.dk, internetsjov.dk, morsbarn.dk mfl.” Problemet er bare at jeg er af den opfattelse at jeg ALDRIG har tilmeldt mig nogen hvervekampagne eller nyhedsbrev! Har dog valgt ikke at sende mailen videre i systemet (her tænker jeg på spam klage..) så nøjes med at give dig besked!

Det ser heldigvis ud til at man nemt, hurtigt og smertefrit kan framelde sig dette nyhedsbrev, hvilket jeg da straks også har gjort. Så nu må vi se om der kommer flere..