Ifølge sexolog Dianna Alexandersen er det trist at vi kaster os over niche datingsites. Landmænd finder hinanden på Farmerdating, de utro finder hinanden på vitoriamilan.dk osv. Hvem siger at vi matcher en fra vores niche?

Læs artiklen på DR.dk ved at klikke her

Jeg kan godt give Dianna ret, ved at hoppe ind på et niche site begrænser du dine muligheder! De begrænsninger kan enten få dig til at slække lidt på de høje krav, eller det kan få dig til at opgive jagten, fordi du ikke finder noget interessant. Nu søgte jeg ganske vist meget lokalt på sjælland, men fandt kun 2 profiler der matchede mine kriterier, sidst jeg havde profil på Farmerdating.dk. Havde jeg boet i Jylland havde der uden tvivl været flere resultater (jep, det er tjekket, og det passer).

Kigger man derimod på de større og brede sites, dem findes der mange glimrende eksempler på i Danmark alene, så er der mange flere at vælge imellem. Stort udvalg kan omvendt gøre dig kræsen? Du er derfor nødt til at begrænse dine krav til et absolut minimum. Sandheden er jo at du ikke kan regne 100% med det du læser om profilerne. Nogen har måske fjernet et par kilo fra angivelsen. Andre har pyntet lidt på sandheden ved at køre billedet en tur gennem Photoshop.

I bunden af artiklen nævner Dianna Alexandersen at det er en god ide at møde hinanden i virkeligheden, for kun her ude i det fri kan man se hinanden ordentligt an. Du kan ikke få et rigtigt indtryk af en person før du har stået over for ham eller hende. En genvej kunne måske være en gang webcam chat. Men kun over for hinanden får i den fulde oplevelse. Dagens opfordring må derfor være!

1. Ud på kødmarkedet og find hvad der er interessant
2. Inviter vedkommende ud i den virkelige verden
3. Fungere det? Se hvad det kan blive til, eller hop tilbage til pkt. 1.

Så ved du hvad du kan bruge de sidste feriedage på! Kom så i gang 🙂
Det nytter ikke noget altid at gemme sig bag skærmen!

© Viktor Ivannikov - Fotolia.com
© Viktor Ivannikov – Fotolia.com

Kategorier: Artikler