Hvorfor et Netdate.dk så godt på de to punkter Match og Looks? Jo ser du.. Match funktionen fodre dig hele tiden med de nyeste profiler, så hver gang en ny profil opretter sig, så er de på listen og du kan nu trykke ja eller nej til vedkommende. Det går lidt hurtigere end Dating.dk hvor du får serveret 5 stk. 3-4 gange om dagen. Fordelen ved Dating.dk’s system er dog at det sortere eks. uønskede rygere fra.. Det virker ikke altid.. men for det meste..

netdate.dk match

Dog savner jeg muligheden for at fortryde et valg. Hvis du først har trykket “ja” eller “spring over”, så er der ingen vej tilbage.. så er status angivet.. Området starter automatisk op med at være det du selv bor i, så kan du så selv efterfølgende vælge en anden region eller hele landet.

Looks funktionen har jeg brugt en del tid på i dag.. har fået stemt mig gennen Vestsjælland, Sydsjælland, København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.. så den angiver nu “Der er ikke flere profiler du kan stemme på med de valgte kriterier. Angiv andre kriterier nedenfor.” I modsætning til mange andre Hot or Not funktioner, så angiver Netdate.dk en status på tallet når du køre musen over eks. 1 står der: “Tudegrim”, 2: “Ikke det kønneste verden har set”, 3: “Ikke lige min type”, 4: “En makeover ville sikkert gøre underværker”, 5: “Gennemsnitlig”, 6: “Der er et eller andet over dig!”, 7: “Pretty hot”, 8: “Lækker!”, 9: “Noget helt særligt”, 10: “Ekstraordinært og uforklarligt!”. Det syntes jeg er fedt.. det giver det lidt ekstra frem for at du bare giver et tilfældigt tal.. nu kan du tage udgangspunkt i din mening og på den måde har folk mulighed for at stemme ud fra de samme kriterier. Har desværre kun fået 3 stemmer på mit eget billede i skrivende stund men har pt. en status på 3: “Ikke lige min type”.. så måske jeg skulle få gjort noget ved mig selv, eller billederne.. hehe 🙂 It’s just a game..

netdate.dk looks