Syntes lige jeg skulle undersøge NetDate.dk igen, og så til min store overraskelse at man nu kan prøve NetDate.dk i 7 dage med Guld profil. Hvis man ikke er tilfreds med siden inden for de 7 dage er Guldprofilen gratis. Man skal blot indtaste sine dankort informationer.. De skriver følgende: “Vi trækker ikke nogen penge medmindre du beholder din guldprofil i mere end de 7 dage. Vi skal bruge dine informationer til at sikre at der er penge til at fortsætte guldprofilen hvis du vælger at gøre det. Det forhindrer en afbrydelse i servicen. Dine informationer er i sikre hænder.” Når det er gjort bliver du ledt ind til en video, hvor en af siden ejere holder en opmuntrende velkomsttale 🙂 Din profil er nu 75% færdig. Uploade eller Optag en video 😛 Vi prøver en gang.. Jubii.. er nu 81% færdig. Siden virker pt. professionelt og seriøst opbygget. Meeen.. NetDate.dk burde overveje en ny server.. siden tænker for længe!! Nå.. nu skal man oprette nogle tags.. ja hvad er det? Jo.. det er ord som angiver din personlighed. Min profil er nu 94% udfyldt. Hvad mangler jeg så? Skal skrive et indlæg i min NetDate.dk blog. Jamen har jo en blog her? Ok.. man kan vel altid skrive et par ord. Min profil er nu 100% udfyldt.. så må vi se hvad der sker, og om der er noget nyt på siden.

NetDate.dk - Login


1 Kommentar

Terkel Hansen · 01/10/2009 kl. 23:22

Hej Peter, tak for dine forslag de sider må jeg lige kigge nærmere på 🙂 Senior kontakt er måske dog ikke lige målgruppen for mig, da jeg er 22 😉 Men de andre skal jeg nok kigge på i nær fremtid 🙂

Der er lukket for kommentarer.