Jeg er slet ikke i tvivl om at man kan finde kærligheden på nettet! Den er der ude.. det er bare et spørgsmål om at finde den, lige som alle andre steder! Der er jo heller ingen garanti for at du score den første aften i byen? Men er der nogen fordele ved at date online, frem for offline?

1. Du behøver ikke være i byen når diskoteket åbner. Netdating har åben 24/7 så du kan date under morgenmaden, til morgenkaffen, i middagspausen, efter fyraften, efter aftensmaden.. kort sagt du kan date hele døgnet!

2. Du kan finde en masse informationer om folk online. Er det en ryger? Har personen børn? Hvor gammel er personen? Er vedkommende overhovedet single, eller bare en der er i byen med vennerne?

3. Det er billigere end at gå i byen hver weekend. Hvad koster det ikke at købe drinks, komme ind på diskoteket, taxaen der bringer dig hjem osv. det hele løber meget hurtigt op!

4. Online kan du møde folk fra hele landet uden at køre 1 kilometer. Hvad enten du søger kærligheden i Gedser eller Skagen, så kan du lægge en online plan 🙂

Hvor gammel er du?
15-25 år? – Hot.dk
25-99 år? – Dating.dk
50-99 år? – 50PlusMatch.dk

© Elliot Westacott - Fotolia.com
© Elliot Westacott – Fotolia.com