Surfede lige gennem onlinelisten på Hot.dk ikke specielt opløftende læsning.. Enten er pigerne rygere.. eller også er de fra Nordjylland.. de to ting er ikke specielt interessant når man sidder her på i det sydlige Sjælland og tilmed foragter røg….

Jamen så prøver vi da bare Love.dk der må da være noget kærlighed at spore.. men heller ikke her er der noget interessant.. Nej.. er ikke kredsen.. er derimod meget meget fair i min sortering 🙂

Videre til Dating.dk hele 234 kvinder online… her har jeg ikke mulighed for at sortere efter alder… få styr på det Dating.dk.. lidt lige som jeres Matches.. de halter!!!! Nå men alder er jo kun et tal.. så lad os se på varerne…. Ja okay.. hvis man er til kvinder over 40+ år, så skulle der være gode muligheder på denne tid af dagen! Tror ikke rigtig der er noget system i sorteringen på online listen.. men de blev ikke yngre efterhånden som jeg bladrede gennem siderne!!

Lad os tjekke Netdate.dk her må der da være noget kød.. Der var flere online i den rette alder end Dating kunne tilbyde.. men stadig Jyder og Rygere… så ikke noget voldsomt spændene!

Tror lige så godt man kan gå i seng.. det er snart ved at være et godt stykke tid siden at jeg har anmeldt en datingside.. så tror faktisk jeg vil kaste mig frådende over en i morgen! Så kig forbi 🙂