Når jeg siger ordene one night stand, tænker de fleste nok på seksuel omgang med en tilfældig, eller en man i hvert fald kun regner med at se denne ene gang. Om one night stand er en god eller dårlig ide kan man så dikutere i det uendelig. For nogen vil det være det samme, som at være løs på tråden, mens det for andre booster selvtilliden. Desuden kan man eksperimentere med sig selv og ens grænser, uden at skulle se kæresten i øjnene.

Nå, men det kommer sig af, at mine veninder konstant foreslår, at det kunne jeg da bare gøre. Og ja, jeg mangler virkelig tit et sted at sove i københavn. Rejser med det offentlige er ikke så tiltrækkende, når man har fået for meget at drikke. Men er det okay, bare at finde en tilfældig fyr, fordi man mangler et sted at sove? jeg må ærligt indrømme jeg nok aldrig kunne finde på det, – så hellere en tur med DSB. Men ikke destomindre kan de fleste score i byen, når alle har fået noget at drikke, men man kan også sikre sig uforpligtende seksuel omgang, når man sidder hjemme foran computeren, på siden onenightstand.dk