Jeg har en klar forventning om at når jeg angiver nogle søgekriterier så bliver de overholdt. Det er ikke tilfældet hos Parship.dk. Du kan sagtens angive at du kun søger fra profiler fra eks. Sjælland og så får du en hel liste fra Jylland også. Det er jo ikke holdbart.. ikke at jeg har noget imod jyder, men det er mere overholdelsen af søgekriterier jeg interessere mig for.

Men har da fundet ud af at blive lidt mere færdig med min profil.. nu er den da 95% udfyldt. Hvad de sidste 5% så udgør har jeg ingen anelse om, så vidt jeg kan se så er altid udfyldt.

På Parship.dk har du ikke et brugernavn som alle andre steder… eller.. jo.. det har du.. men ikke et du selv har valgt.. Det kan eks være: DK6TA250, som så dækker over et eller andet.. DK kunne jo stå for Danmark.. hehe.. men ellers fatter jeg hat af det.. når du så skal logge på kan du enten bruge det nummer eller din e-mail adresse.

Kan ikke lige finde ud af hvor mange der er online på Parship lige nu.. Men det virker til at der er ret dødt.. Men så kan man jo fornøjes sig med at behandle de partner forslag man får. Ud fra den Personlighedstest du udfylder fra start af så bliver der generet forslag med eks. 77% match.. og så er det jo så bare at kigge nærmere på profilernes informationer og se om du skal tage kontakt til profilen 🙂 Fordelen, hvis man da kan kalde det det, er at du kun kan se et sløret billede. Og når du først har sagt nej til et partnerforslag så kan du ikke se profilen igen. Så videre til næste på listen..