Se pendlerfælden? Hvad pokker mener hun med det, tænker du sikkert straks? Ja, jeg mener sådan set flere ting. Ved at pendle går der dagligt, flere gode timer, til “bare” at køre i f. eks. tog.  Med gode timer mener jeg både arbejdstimer og alle de mere “sjove” timer, så som fritid. Hvorfor ikke bruge denne tid på at date?

Speeddating i toget? Det bør da være muligt. De fleste sidder alligevel blot og sover eller taler med dem de kender. Hvorfor ikke i stedet tale med den søde fyr henne ved vinduet? Nogen gange ville det da være smart, med et skilt, hvorpå der kunne stå: “Jeg rejser 4 gange ugentligt mellem Valby og Nyborg”. Så kan man da vurdere om det er noget man gider at arbejde videre med. Men ikke om andet er det da et godt samtaleemne at starte ud med.

Hvordan bliver man attraktiv i toget? De færreste ligener en halv million, når klokken er blevet 5 og toget hjem er kørt. Og så alligevel, den du ender sammen med, skulle du også gerne kunne se hvor smuk er, når klokken er 5, når personen er syg og i alle andre uheldige situationerr, der nu måtte ospstå, hvor det altså bare er umuligt, at være lækker.

Hvis i sidder der ude med gode råd til at starte SAMTALEN i toget, ja så hører jeg da gerne fra jer:-)


1 Kommentar

Terkel Hansen · 20/04/2011 kl. 22:27

Det er vel bare at prøve at få øjenkontakt, og så sige hej, hvad hedder du? 😀

Der er lukket for kommentarer.