Rapport vil sige at blive dus med den du snakker med, ved at matche og afspejle dem, og derved „bonde‟ sammen. Det er et essentielt skridt før du kan bygge comfort og senere eskalere ved fx at kysse m.m.

Du kan ikke skabe tiltrækning uden at have opbygget rapport med en kvinde, da tiltrækning er en slags rapport i sig selv. Hun kan godt finde dig attraktiv, men tiltrækningen sker først, når I har rapport med hinanden. Tiltrækningen er noget, der opbygges igennem tid, mens at være attraktiv er noget hun dømmer dig til at være på baggrund af dit førstehåndsindtryk.

Formel på interaktion:

1. Rapport
2. Comfort – man kan ikke opbygge comfort uden rapport
3. Eskalering – man kan ikke eskalere uden comfort

Eskalering er kombinationen mellem rapport og comfort. Eks. på eskalering er at spørge om hendes adresse eller at kysse hende. Kan ikke gøres lige med det samme.

En definition på rapport kunne være: at knytte bånd, tillid til hinanden, fælles interesser, fælles kropssprog, fælles skriftsprog m.m.

RAPPORT ANSIGT-TIL-ANSIGT
Det er meget nemmere og meget mere effektivt at opbygge rapport ansigt-til-ansigt eller via telefon, end det er, når man fx skriver mails til hinanden. Stemmeleje og kropssprog signalerer millioner af ting vi ikke altid er bevidste om. Når vi ved mere om hinanden, og det gør vi, når vi hører en persons stemme, eller ser hans kropssprog, så vil vi automatisk føle os mere trygge ved situationen. Hvis personen er vred, vil du også vide, at du skal flygte, så du har fået „tryghed‟ via afklaringen af, at denne person skal du holde dig fra. Derfor skal du være mere bevidst om, at sørge for at opbygge rapport når du skriver til piger online. Brug humor og hav jokes eller andre spændende historier klar: “Fuck mand – du ødelagde min indbakke…” Der er derfor også stor fordel i hurtigt at få fat i kvindens telefonnummer, så du kan få ringet til hende.

OPBYG RAPPORT HURTIGT
Hvis du snakker med en kvinde, og du ikke kan skabe rapport med hende hurtigt, vil samtalen dø ud. Derfor er det altafgørende for din succes med kvinder, at lære at træne ens evne til at skabe rapport.

Man kan ikke bygge rapport med nogen, som man dømmer. Det er noget som mange glemmer, og det kommer af, ikke at se verden fra din samtalepartners side. I stedet snakker du til hende, på en måde, hvor du forsøger at ændre hende til det, som du gerne vil have hende til at være. Lad være med det, og se og kom i kontakt med virkeligheden.

Hvad er det, der gør at dig og dine allermest tætte venner, bare „klikker‟, og det hele kører på skinner, når I er sammen? Er det måske ikke fordi, at I har en masse ting til fælles?

Hvis du kan få en kvinde til at snakke om sig selv, kan du lede hende ind på hvad hendes passion i livet er. Når du har fanget det, kan du forstærke jeres rapport ved, at spørge ind til det.

Den nemmeste måde at komme i rapport med folk er ved at spejle deres kropssprog. Ved brugen af sociale medier har du ikke noget kropssprog at vise, men i stedet skriftsprog. Derfor er det super vigtigt at spejle skriftsprog, hvis du vil have succes med at bygge rapport.

CHAT-EKSEMPEL (få en masse andre chat-eksempler i bogen – Lær at score på nettet)

Bemærk: Når man chatter, er det meget mere acceptabelt at drille/negge end det er, når man skriver emails! Det skyldes, at emails er meget mere statiske, mens man igennem chat langt lettere kan vise mange flere signaler om, at man bare joker på en harmløs og positiv måde.

Fyr: LISA!
– ‟Hej‟ er for kedeligt. Her fanger fyren hendes opmærksomhed ved at hilse på en anderledes måde

Pige: ADAM!
– Hun spejler fyrens hilsemåde, hvilket betyder, at hun bygger rapport med ham

Fyr: Jeg har et problem, Leasy…

Fyr: … ups mente Lisa
– Driller hende på en flirtende måde – uden at fornærme hende på en ubehagelig måde

Pige: haha du er så dum!
– Direkte oversat betyder dette: Du er så dejlig!

Fyr: Thanks for noticing
– Med denne kommentar viser fyren, at han forstår kvindesprog, har selvsikkerheden i orden, og at han kan engelsk

Fyr: Hør lige engang Lisa – jeg har et problem
– “Hør lige her” udviser dominans, og at fyren styrer pigen, samt hendes navn siges, fordi alle elsker at høre deres navn

Pige: Ja?

Fyr: brb
– brb = be right back. Forkortelser, eller chat-slang, når du chatter, er godt at bruge, især hvis pigen selv kan finde ud af det. Viser, at du ikke anstrenger dig for meget, når du skriver med hende, og tillægger hende mindre værdi
Forsvinder i 2 min. Viser, at du foretager dig andre mere vigtige ting end at fokusere på hende.

Fyr: back.

Pige: Wb
– Wb = welcome back. Hun bygger rapport med dig, ved også at bruge chat-slang

Fyr: Thanx

Fyr: Men hør lige – Jeg kan ikke lide salat…
– Lægger op til, at der kommer mere, så hun bliver nysgerrig og venter på dit næste svar

Pige: Jarh…? 🙂

Fyr: Men jeg eeelsker tomat og agurk…!

Fyr: – Kan du se mit dilemma?

Pige: Haha 😀 Du er jo virkelig skør.
– Igen refererer hun til, at du er uforudsigelig, hvilket er attraktivt

Fyr: Hvad laver du lige nu? – og du må godt lyve
– Tilføjelsen til sidst er vigtig, gør spørgsmålet meget mere interessant, og udfordrer hende til leg

Pige: Jamen så sidder jeg og planlægger hvordan jeg skal overtage verdensherredømmet!
– Hun går med på legen, hvilket bygger rapport, samt hun viser indirekte interesse for dig

Fyr: Spøjst, for jeg er ved at starte en guerillahær mod dig
– bygger yderligere rapport ved at gå med på legen

Pige: Neeej! Du skal hjælpe mig…!
– Hun søger din anerkendelse

Fyr: Haha, hvor er du kær
– Roser hende, og sætter rammen, at du er den, der er i kontrol

Pige: 😛
– Rækker tunge. Betyder igen, at hun synes om dit drilleri

Fyr: Jeg skal forresten ned på Café Tjili Pop og skrive på en opgave om en-to timers tid. Du skulle tage og kigge ned til en af deres lækre kopper chai og livemusik senere.
– Fuldstændig afslappet. Spørger hende ikke ud på date, men bare om hun vil kigge forbi, når du alligevel er der. Spørger hende egentlig ikke, men giver hende en „ordre‟ til at komme. Foreslår aktiviteter, da det er fedt at have specialviden, om de steder man tager hen

Pige: Ok, det vil jeg da gerne. Kan være der om to timer ca.

Fyr: Cool – ses dernede

Intet er overladt til tilfældigheder i denne samtale. Fyren styrer den, og har tænkt over hvert et svar. Han driller/flirter, og der opbygges rapport. Til sidst spørges pigen ud på en afslappet måde, hvor der ikke er tale om nogen date. Jo mere investering fra hendes side, des mere belønning skal du give hende. I ovenstående tilfælde, siger fyren, at hun er kær. Det er ros, og bagefter spørger han hende ud, fordi hun har vist så meget interesse og god opførsel i samtalen. Samtidig spejler både pigen og fyren hinandens skriftsprog, hvilket opbygger rapport. Fyren laver heller ingen grove stavefejl, da det svarer til at lugte af lort gennem computerskærmen. Kun chat-slang, som er at foretrække at bruge, hvis pigen også kender lidt til det.

Hvis ikke du kender chat-slang, smileys og tegn, så lær det, og find ud af deres effekt på en samtale. Hav altid gerne nogle sjove, søde, romantiske, spøjse og især anderledes smileys klar, og forstå hvornår de kan bruges, og hvornår de ikke kan Vær kreativ. Det kan komme med erfaring og inspiration. Man bør desuden altid stræbe efter at finde pigens skrivestil og imødekomme den, da det hjælper med at bygge rapport.
Andre eksempler på flirtende chat:

• Fyr: “Hvad laver du?”

• Pige: “Jeg keeeeder mig!”

• Fyr: “(Violin spiller sørgelig melodi)”

Eller dril hende med at hun skriver langsomt, ved at tilføje et “Skriv hurtigere” imens i skriver sammen. Det gør dig uforudsigelig og dominerende.

Hvis du kunne lide dette, så vil du komme til at elske bogen: Scor på nettet – AdamBraff.dk

© Deklofenak - Fotolia.com
© Deklofenak – Fotolia.com

Kategorier: Artikler