Der har tidligere været en datingside der hed rygerdating.dk siden havde åbenbart ikke den store tiltrækning af brugere, for siden blev aktiv d. 23 december 2004, men nu er der intet indhold på domænet. Det er dog stadig registret og aktivt!

Siden fik senere et modstykke! d. 19 april 2007 blev domænet ikkerygerdating.dk registret, men heller ikke her har der været den store opbakning, for det blev deaktiveret d. 2 februar 2009. Så hvis nogen har interesse så er der da mulighed for at starte noget der?

Hvorfor undersøger jeg så det? Jo.. det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg selv sidder og roder rundt på nogen datingsider i privat øjemed, både i kræft af denne hjemmeside, men også fordi jeg er single. Syntes at der er en tendens til at der dukker flere og flere rygere op på listerne… Da jeg klart går efter en ikke ryger, ville det da være ufatteligt smart med en sådan datingside.. Men noget kunne åbenbart tyde på at man ikke finder mange ikke ryger piger på online dating? Tager jeg fejl? I så fald må du da gerne henvende dig 🙂

© NatUlrich - Fotolia.com
© NatUlrich – Fotolia.com