Sexlyst er en flygtig ting. Den kommer og går, og ofte har man ikke ret meget at sige i forhold til hvornår.

Det kan være lidt frustrerende når lysten bare ikke er der, når man allerhelst gerne vil have det. For det er sjældent et problem, når lysten er i top, udover den ekstra tid man bruger på selvforkælelse af den frække slags, eller finder en anden, der har lyst til at være med.

Selvom ens sexlyst nok primært er styret af vores underbevidsthed, kan man godt hjælpe den aktivt på vej.. altså sexlysten.

Men hvad kan man helt præcis gøre?

Udover at kost, søvn og motion har meget at sige, er der mange andre måder og metoder, man kan prøve af. 

Et godt sted at starte kan være at investere i noget sexlegetøj eller andre hjælpemidler, der stimulerer sexlysten. Måske har du allerede sådan noget, og hvis ikke det har hjulpet, kan det være fordi, du ikke har fundet det, der “virker” på dig.

I det følgende giver vi dig ét bud på noget effektiv sexlegetøj og ét bud på et flydende stimulerings-hjælpemiddel, der kan øge din sexlyst som kvinde.

Investér i en dildo

En dildo er ikke bare en dildo. Det kan være, du i forvejen har én liggende i natbordsskuffen, som du ikke bliver videre ophidset af. I så fald, er det ikke det samme som, at der ikke er nogen af dem, der kan rykke din sexlyst den mindste smule i den rigtige retning.

For måske har du bare ikke fundet den rigtige for dig endnu. Udvalget af typer, former og farver er noget nær ubegrænset. Man kan få fingre i alt fra en almindelig dildo til de mere specielle af slagsen.

Men da denne artikel handler om at øge sexlysten for kvinder, vil vi klart anbefale, at du prøver kræfter med én.

Det er måske det, der skal til for at du kan give lysten et boost.

Det kan være, du så tænker, jamen skal lysten ikke være der i første omgang?

Selvom at det klart er det sjoveste, kan sexlysten også komme ved, at man netop går i gang med remedierne.

Har du nogensinde prøvet at blive mere sulten, efter du begyndte at spise end før, du begyndte at spise? I så fald, giver ovenstående bedre mening.

Større stimuli med en klitorisspray

Eftersom du læser denne artikel, er der god mulighed for, at du er åben overfor nye forslag. Og dét kommer så her: køb en klitorisspray.

I den lidt mere moderate og billigere ende – sammenlignet med en dildo – finder man en klitorisspray, der øger stimuli af..ja, du gættede rigtigt..klitoris, og kan derfor på kortere tid sætte gang i lysten, end hvis man ikke bruger den.

Man kan faktisk få mange forskellige typer sprays og gels til de kvindelige intime regioner. Fælles for dem alle er, at de hjælper på en større lyst til sex.

Et univers af sexlegetøj

Er hverken en dildo eller en klitorisspray noget, du vil eksperimentere med, er der heldigvis et helt univers af andre slags sexlegetøj.

Private Play er ét af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af mange typer frækt legetøj, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Så her kan du helt sikkert finde præcis det, der kan få dine lyster op på dét niveau, du ønsker.

Kategorier: Artikler