Du kender dem godt. Alle de små sjove og kække kommentarer du kan fyre af “for at score”:

1. Savner din far en ny svigersøn
2. Jeg har lige fået ny dobbeltseng! Vil du med hjem og afprøve den?
3. Er det mig, der har spist chilli, eller er du bare HOT?
4. Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi et par gange?

Eneste problem er bare at de ikke virker!

Det er de færreste mænd som scorer ved at “tricke med en enkelt linje”.

Hvis du endelig vil bruge dem – så levér dem som en joke, hvor du gør det tydeligt med dig kropssprog og fx. bonderøvsaccent, at du laver sjov. Så kan det godt være at “det virker”. Det handler mere om levering end om indhold. Mange fyre misforstår også scoretricks. De kan være ok til at starte en samtale, men det er altså ikke magiske sætninger til at få pigens trusser af på 5 sekunder. Kald dem i stedet samtaleåbnere (eller bare åbnere) og lad dem være netop det. Kun en åbner. En sætning der starter en samtale.

Et godt råd: Lad være med at drikke dig fuld!

Drikker du for at få mod til at møde piger?

Giv dig selv missioner!

Nyd processen!

Tilmeld dig det GRATIS 5 ugers Nyhedsbrev fra en EnRigtigMand.dk, og få svaret! Indhold: 5 ugers gratis scorekursus på mail, tilbud, artikler og forslag tilsendt pr. mail. De første gode råd ligger i din mail kort efter tilmeldingen. Fortryder du tilmeldingen, kan du afmelde igen på samme side.

Vil du lære mere om kropssprog?

Tag et kig på vores videokursus Kropssprog og Attitude.

Har du ikke fundet ud af, hvad du skal sige?

Så er det vist på tide, at gøre noget ved det! Ved du ikke hvad, du skal sige til, at starte samtalen med? Kig på vores produkter i grundmateriale sektionen og/eller på vores produkter til At møde piger

Løber du tør for nøget at sige?

Ved du ikke hvad, du skal forsætte med, efter du har åbnet? Eller går du død i samtalen? Så kig på vores avancerede videokurser Trin 1: At møde piger – der kan du få flere timers teknikker, teorier, øvelser og forslag – og mig der fortæller dig præcis hvad du skal gøre!

Vil du i gang med samtale og flirting teknik?

Har du fået styr på det grundlæggende men mangler noget mere til, at trække samtalen videre og flirte noget mere med pigen? Kig på Trin 2: Flirt og skab spænding – den er PAKKET med godt materiale til det.

Publiceret med tilladelse fra: EnRigtigMand.dk – Malte Lange