Den opmærksomme læser har allerede nu opdaget overskriften og den bestemte form af ordet “Sommerfugl.” Derudover er det også værd at bemærke, at der i dette tilfælde ikke blot er tale om en sommerfugle, men indtil flere. For hvad angår netdating – og den første date – er sommerfuglENE nemlig det allervigtigste. Hvis man ikke allerede mærker sommerfuglene i maven og forventningen glæde ved, at et nyt brev blinker i indbakken, så kan man ligeså godt glemme hele foretagenet og bevæge sig videre til den næste.

Som oftetst er det nemmest at ignorere sine følelser og lade fornuften råde, men vil man virkelig bygge hele sit liv alene på fornuft? Hvis sommerfuglene er der i et forhold og forelskelsen blot vokser, så er sandsynligheden for at man kan få et liv sammen, til at spille også så meget større.

Jeg havde en date i december. Når vi skrev sammen og jeg blev lidt i tvivl, sagde han altid det rigtige og det jeg gerne ville høre, mere den intense spænding var der ikke. Men alligevel tog jeg hele vejen til Skanderborg fra Sjælland, blot for at møde denne fyr. Og ikke kun en gang, men hele tre gange blev det til, inden jeg måtte indrømme og erkende overfor for både ham og mig selv, at uden sommerfuglene går det bare ikke. Følelsen bagefter af at have udnyttet en andens følelser og have ladet hans følelser vokse uden mine gjorde det og uden at få andet ud af det end alt for dyre togbilletter og tilfældig sex.

Efter sådan en oplevelse bliver man mere opmærksom på sine egne følelser og man bliver endnu mere sikker på, at sommerfugle, umiddelbar tiltrækning og forelskelse er det der betyder alle mest. Så til alle jer, der ligesom mig, leder efter den helt store kærlighed, så skal vi ud i det kolde frostvejr og vinterhvide landskab og lede efter sommerfuglene, og så må vi jo foran vores datingprofiler, for at se om brevet fra den helt rigtige, i mellem tiden skulle være dukket op. God jagt, efter sommerfuglene og den eneste ene ;- )

 

Kategorier: Artikler