Hvis du føler at du har prøvet alle datingsider og stadig er single, så er der stadig håb! Selv har jeg prøvet mange datingsider og pludselig var der gevinst og prinsessen stod foran mig! Mødte hende ikke på Dating.dk eller en af de mange andre traditionelle datingsider, næh, det var via den smartphone app der hedder Tinder. Tinder er også kendt under navnet “knalde-app’en”, det kan den sikkert også bruges til…

Lige netop Tinder har lige lavet en opdatering, hvor du kan dele dine øjeblikke, et såkaldt “moment”. Kender du Snapchat, så ved du hvordan man kan dele sine oplevelser med familie og venner, den funktion er nu også blevet en del af Tinder, her kan du nu dele dine oplevelser med dem du chatter med. Egentlig syntes jeg Tinder fungerede fint i sin oprindelige form, men den nye funktion giver selvfølgelig mulighed for at sende flere billeder, end dem man har mulighed for at tilføje til sin profil. Tanken bag opdateringen er sikkert at man vil give brugerne mere, her har man skelet meget til Snapchat og lavet noget næsten identisk, hvilket kunne antyde at man ønsker at få brugerne til at bruge app’en til andet end dating.

En ting du dog ikke skal gøre på Tinder er at lave en gruppesamtale. En frisk fyr skrev til hele 32 piger samtidig, det fortrød han hurtigt!

Held og lykke der ude!

© Antonioguillem - Fotolia.com
© Antonioguillem – Fotolia.com

Kategorier: Artikler