Den største forhindring for succes med netdating er, måske lidt overraskende, dig selv! Ja du læse rigtigt. Du går ind til projektet med en stor forhåbning om at finde din hjemmedesignede drømmepige eller drømmemand. Det er helt forkert, for han/hun findes ikke.

Som mange andre starter du formentlig din søgning på Danmarks største datingside, Dating.dk, her går du ind under søgning og udfylder alle felterne, alder, højde, vægt, område, profilbillede, fotoalbum, børn, udsende, karriere, rygning, religion, politik, stjernetegn, musikstil, køn og til slut angiver du hvad din kommende designer kæreste kan søge: Kæreste, Date, Flirt eller Venner. Så er der styr på det hele, undtagen udsende og du klikker nu på den grønne knap. “Gem og Søg”

Ja så er du i gang, måske er der 10 profiler der matcher din meget specifikke søgning, de 9 dumper så på grund af deres udsende, for dem vil du ikke ses med offentligt og den 9’ende dumper fordi han/hun har en lille bums på næsen.

Kan selvfølgelig også være at du finder 0 resultater. Så fjerner du krydset, hvor du har angivet at profilerne skal være online, og så kommer der måske et par profiler. Alternativt, så konstaterer du at Dating.dk er noget lort og du sletter din profil, netdating virker ikke og det hele er noget lort!

Holt, Stop, Stands…

Det behøver ikke at forholde sig sådan, tænd dit webcam og se grundigt på personen foran skærmen, kan du selv leve op til alle de krav du stiller? Kan du slet ikke gå på kompromis med nogen af alle dine krav? Er det i virkeligheden så vigtigt om han/hun har en højde på 160 eller 161 centimeter? Skal han/hun veje præcis 58 kg. eller er 65 kg. også i orden? Den største forhindring for succes er dig selv!

Du kan godt være heldig og finde en hot date, men hvad hvis i slet ikke har kemi når i mødes, så har du spildt din tid og måske brændt en masse broer til interessante profiler. Du bliver snæversynet af alle de krav!

Vend det hele på hovedet…

I stedet for at have en flere A4 sider lang tjekliste, så skal du nøjes med at kigge på de ting, der virkelig betyder noget for dig! Hader du rygning, så er det ok kun at søge efter Ikke-rygere, elsker du rejser, så nytter det ikke noget at finde en som hader rejser og helst vil arbejde.

En ting du ikke kan søge efter online er kemi, kemi er det der opstår når i mødes. Så i stedet for at løbe tjeklisten igennem ved hver profil, så finde en der ser sød ud og lyder som noget for dig, skriv et interessant og personligt brev, der som minimum indeholder et spørgsmål, så personen har noget at svare på. Tag så ud og mød hinanden og se om kemien passer! Du vil nu være på rette vej og håbet for kærligheden findes forude!

Opret en profil og lav en fornuftig søgning efter kærligheden i dag

Lige nu er der særligt gode muligheder for at finde kærligheden, mange har sat sig et nytårsforsæt om at finde kærligheden og da der er mange singler i Danmark, så er det en oplagt mulighed for dig, for at finde kærligheden.

3 hurtige tips

1. Søg bredt, vælg et datingsite med mange brugere.
2. Lad være med at lyve dig bedre end du er.
3. Indgå et kompromis, find den der er tættest på drømmen.

© EastWest Imaging - Fotolia.com
© EastWest Imaging – Fotolia.com

Kategorier: Artikler