Juleaften er nu veloverstået. Tilbage er måske et par julefrokoster og et par fridage. Fridagene kan du jo lige så godt bruge fornuftigt, og hvordan gør man så det? Du skal selvfølgelig læse på lektien, er du mand, så kan du komme langt med det læsestof der findes på EnRigtigMand.dk, er du kvinde, så kender jeg desværre ikke til en tilsvarende side endnu. Men send endelig et tip, hvis du kender en god side for kvinder!

Nytår er der nu mindre end en uge til, så du kan jo begynde at overveje dit nytårsforsæt. Et nytårsforsæt kunne være at finde kærligheden. Der findes et hav af datingsider, se bare vores oversigt, men hvis du skal have succes, så kan lidt teori være nødvendigt. Så læs på lektien, brug din juleferie på at studere lidt, og find så kærligheden i det nye år, frem for at famle i blinde.

EnRigtigMand.dk, kan du både finde guides, personlig udvikling, kurser og e-bøger. Kurserne må du nok vente med til efter jul, men e-bøgerne kan blive dine med det samme. Så tjek udvalget og bliv klogere på det modsætte køn allerede i dag. EnRigtigMand.dk kan hjælpe dig videre i din søgen, både på nettet, men bestemt også ude i den “Virkelige verden” .

Glædelig bagjul fra NetdatingTips.dk

© stillkost - Fotolia.com
© stillkost – Fotolia.com

Kategorier: Artikler