Hvis jeg selv skal sige det er jeg da helt sikkert klar til et nyt forhold. Men det der med at tage skridtet ind i netdatingens verden var stort. Så stort, at en af mine venner måtte klare det hele.Tilgengæld oprettede han det hele, udvalgte siden, betale for VIP – profilen og fandt et passende profilbillede. Det eneste der var ladt tilbage til mig selv, var sådan set at udfylde en profiltekst. Hvilket i sig selv kan være rigtig svært.

Derfor er min profiltekst stadig, kun, her flere måneder efter, noget med, smid en besked, svarer alle:-) – og hvis i skulle være i tvivl er det ikke det man får aller flest henvendelser på. Tilgengæld vil man heller ikke bare være endnu en i rækken, med dårlige profiltekster og den profiltekst der minder om alle de andre singlers tekst. Derfor kan jeg jo kun anbefale at benytte rådene, fra siden her. Og så husk at vær dig selv og vær ærlig, så når du længst.

Men fordele ved at have en man kender, ind over sit netdatingunivers er utallige. For det første kan man altid diskutere, den man lige i øjeblikket skriver med, men der vil også være en der passer lidt på en. Men aller vigtigst, i hvert fald for mig, var de der mange ord og egenskaber, som man på nogen sider, er tvunget til at vælge nogen af. Foe en ting er hvordan du opfatter dig selv, en anden er hvordan dine venner opfatter dig. Så jeg lod min ven krydse af – en af de få ting jeg ikke har rettet – for at få den sande mig frem.