Hvis du ikke var én af de heldige, der nåede at finde en kæreste, før corona brød ud, så er det forståeligt, at du er fortvivlet. Men der er faktisk måder, hvorpå du kan finde drømmekæresten, selvom du er i isolation. Læs med her og få nyt mod på kærligheden! 

Der er mange ting, der er rigtig træls ved at være begrænset i sin daglige færden – især hvis man er på udkig efter en kæreste. Vi har bare ikke de samme muligheder for at gå i byen og score drinks og kærester. Til gengæld har vi nogle andre muligheder, vi lige så godt kan gøre brug af, nu vi alligevel er i isolation 

Tid til research 

For eksempel har du masser af tid til at gøre din research, før du udvælger dine dates. På https://droemmekaeresten.dk kan du starte med at finde den bedste datingside til dig. Det er et godt udgangspunkt, når du skal til at udvælge… ja, simpelthen, drømmekæresten. 

Når du har fundet en god datingside og fået nogle matches, så kan du sådan set uddybe din research. Og faktisk kan det være ret romantisk. Frem for nogle enkelte sætninger frem og tilbage på Tinder, kan du gå i dybden med dit nye match, før du beslutter, om I skal gå ud sammen. 

Old school kærestebreve 

Find virtuel pen og brevpapir frem og gå i krig med dine kærestebreve. Spørg dig selv, hvad det er vigtigt for dig at vide om din potentielle partner. Hvad er must haves og nice to have i et parforhold, og hvad er direkte deal breakersHvad skal en potentiel kæreste vide om dig, som du ikke kan gå på kompromis med?  

Du kan ikke gå på en million dates i denne corona-tid, så du kan lige så godt lave grundig research, før du udvælger de heldige. Når du føler dig sikker på, at du har fundet et godt bud på en date, kan I gå en tur i det fri. I kan også finde på en anden udendørs aktivitet, som både giver jer mulighed for at lære hinanden at kende, og som er så corona-sikker som muligt. 

Corona kan være en fordel 

Det lyder måske mærkeligt, men faktisk er det ikke nødvendigvis nogen ulempe, at din kærestejagt er havnet midt i en verdensomspændende pandemi. Øhh, hvad?! tænker du måske, og det er jo meget forståeligt. 

Men corona kan faktisk være en fordel for dig, hvis du fx er typen, der nogle gange går lidt for hurtigt frem. Kender du de dates, der er havnet hjemme i sengen et godt stykke tid før, du egentlig ville have foretrukket det? 

Her kan du bruge corona til din fordel og måske øve dig i at date på en ny måde. Fordi det ikke er det bedste tidspunkt til at springe direkte i flæsket på hinanden (og lad os bare indrømme det: det kan være fristende nogle gange), kan I bruge en række dates til at lære hinanden at kende.  

Lær hinanden at kende, før I bliver fysiske 

Samtalerne, og hvem I virkelig er som personer, kommer i fokus, snarere end den fysiske tiltrækning. Det kan være et rigtig godt udgangspunkt for et match. Mange dating-programmer er jo netop skruet sammen på denne måde for at give den største mulighed for succes.  

Kandidaterne indgiver således en masse oplysninger om sig selv, og det er på baggrund af disse oplysninger, at de bliver matchet – og altså ikke ud fra fysisk tiltrækning. Du kan se corona som dit eget lille kærlighedseksperiment. Hvordan ville det være at lære en person rigtig godt at kende, før I går videre til en fysisk relation? For rigtig mange vil det være værd at prøve af. 

Kategorier: Dating TIps